Sezona 2015 Svoboda

Obvestilo članom in ljubiteljem tenisa za poletno sezono 2015

Spoštovani člani TK Svoboda in ostali ljubitelji tenisa,

 

Kot ste verjetno opazili, se v parku Svoboda gradi nov gimnastični center. TK Svoboda je zato izgubila 6 igrišč (št. 1 – 6).

Radi bi vas obvestili, kaj lahko pričakujete v prihajajoči sezoni.

Teniško sezono bomo začeli s tremi igrišči, katerim naj bi se v spomladanskem delu pridružila tri nova igrišča z vso infrastrukturo, ki nam jih je obljubil Javni zavod za šport Ljubljana (ki gradi tudi gimnastični center). Nova igrišča bodo predvidoma stala na južnem delu v nadaljevanju odbojkarskih igrišč. V letošnji sezoni imamo v zameno za izgubljena igrišča obljubljeno tudi novo teraso za bife na južnem delu in obnovo fasade klubskega objekta.

Glede na to, da bo v delu sezone v soseščini aktivno gradbišče gimnastičnega centra, v začetku pa tudi delo na novih igriščih, ki bo motilo igranje, vas prosimo za razumevanje.  Zaradi težjih igralnih razmer bo letošnja sezonska članska igralna  karta cenejša (80 EUR – 40 članarina in 40 igralnina). Možnost nakupa pa je tudi samo članska karta ki stane 40,00 EUR, člani pa imajo prednost pri rezervaciji igrišč pred nečlani. Igralnino oziroma članarino lahko nakažete na TRR pri NLB št.02018-0087632090. Po prejetju plačila pa vam pošljemo tudi originalni račun vse to pa je zaradi nove zakonodaje na tem področju.  Tudi cena igralne ure za nečlane oz. zunanje goste bo cenejša in sicer 5 EUR v vseh terminih.

Upamo, da se boste kljub začasno težjim igralnim pogojem odločili ostati naš član. Prepričani smo, da bo teniški center v primeru, da bodo dogovori z JZŠL uresničeni, spet eden najlepših v Ljubljani. Z igranjem v tej sezoni boste tudi vi pripomogli k nadaljevanju in ohranitvi tenisa v parku Svoboda.

 

Teniški pozdrav !
Ljubljana:16.03.2015

TENIŠKI KLUB SVOBODA
Izvršni odbor

Objavi to stran na svojem