O nas, tk svoboda

O nas

Kontakt

Tenis Klub Svoboda
Gerbičeva 61a, 1000 Ljubljana
telefon: 01/283-30-02
email: tk.svoboda@gmail.com

Rezervacije teniških igrišč

Igrišča je mogoče rezervirati na telefonsko številko 01/283-30-02.
Samo v primeru nedelovanja stacionarne telefonske številke pa lahko rezervirate igrišča na številkio 051/ 646 309
Prednost pri rezervaciji igrišča za tenis imajo člani TK Svoboda, med 8. uro in 9. uro. Ostali igralci tenisa lahko rezervirajo igrišče od 9.ure naprej. Rezervacija igrišča je mogoča samo za isti dan.

Rezervacije igrišč za odbojko na mivki

Rezervacija igrišč za odbojko na mivki je mogoča ob 8.ure naprej za isti dan.

Kje smo

 

SPOŠTOVANI ČLANI  IN LJUBITELJI TENISA

Leto 2013 je bilo v nekaj pogledih posebno.  Po 30 letih vodenja Draga Černoša, ki je klub vodil in varoval kot svojega otroka, smo se znašli pred zahtevno nalogo.  Potrebno je bilo nadaljevati z delom karseda brez večjih pretresov. V  trenutno zelo težkih gospodarskih razmerah našemu klubu, ki deluje na površinah MOL kot popolnoma neodvisno društvo, ni bilo in ni lahko.  Še vedno je prisotna negotovost, kaj se bo s parkom Svoboda v prihodnosti dogajalo.

Zato smo se odločili, da bomo ob rednih dejavnostih kluba, spremljali, kaj lahko pričakujemo v naslednjih letih. Predvsem zaradi objavljene  spremembe  prostorskih načrtov za park Svoboda.  Lahko rečem, da smo aktivno sodelovali pri spremembah le teh.  Čeprav večine naših predlogov niso sprejeli, na MOL zdaj sprejemajo TK Svoboda kot resnega potencialnega partnerja pri razvoju območja na katerem klub deluje že 35 let .

Teniško dogajanje je potekalo kot vsako leto precej živahno. Nekaj začetnih nerodnosti smo imeli pri pripravi igrišč na začetku sezone, drugače pa so aktivnosti skozi vse leto potekale kot planirano. Zaradi zgoraj omenjene negotovosti klub žal ne more in ne sme  vlagati v nekatere vzdrževalne ali razvojne projekte, ki bi lahko izboljšali kvaliteto ponudbe v teniškem parku.  Članom smo omogočili da lahko enostavno in zanesljivo rezervirajo termine, klubsko dogajanje smo večkrat popestrili s turnirji in pikniki.  Zato tudi ne beležimo večjega upada članov, kot se to dogaja drugim klubom. Veseli nas, da se vedno več mladih družin odloča za preživljanje prostega časa v teniškem parku, prav tako pa igrišča uporablja vse več študentov in mladine.

Teniška šola preko leta deluje kot vsa leta. V zimskih mesecih, ko aktivnosti v parku ni, pa močno upade. Zato bomo v prihodnje pristop k delu z najmlajšimi  spremenili.

Upam, da bomo v prihajajočem 2014 lahko zapolnili nekaj vrzeli v delovanju kluba, vam članom in ljubiteljem tenisa in športa omogočili čim boljše počutje v »našem« delu športnega parka Svoboda.

V želji da se bomo v letu 2014 čim večkrat srečali na in ob igriščih vas lepo pozdravljam.

 

TENIS KLUB SVOBODA

Predsednik  Aleš Okorn